Sedište: Klinska 5, 11000 Beograd
Telefon: +381 11 41 46 710
Radno vreme: 09-17h
E-mail: office@faros-eshop.rs

Politika privatnosti

Tekst koji sledi sadrži obaveštenje, odnosno informacije o načinu na koji Faros Lumen doo Beograd obrađuje Vaše podatke o ličnosti u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Sl.Glasnik RS“ br. 87/2018), a prilikom pristupa internet stranici www.faros-eshop.rs i njihovo skladištenje u bazama podataka firme Faros Lumen doo Beograd.

Podaci o ličnosti su svi podaci koji se neposredno ili posredno odnose ili mogu da se odnose na vas kao fizičko lice. Kao zakonski osnov koji uređuje zaštitu podataka i uslove za obradu vaših podataka primenjujemo Zakon o zaštiti podataka o ličnosti ("Sl. glasnik RS", br. 87/2018), u daljem tekstu ,,Zakon”).

Faros Lumen doo Beograd, ul. Aleksandra  Deroka br.17   PIB:106078697, matični broj 20523689, obrađuje Vaše podatke o ličnosti  u vezi sa korišćenjem web shop-a i odgovoran je za obradu Vaših podataka o ličnosti.

Možete nas kontaktirati putem mejl adrese office@faros-lumen.rs ili pozivom na broj telefona +381 (11) 41 46 710.

1. Na koji način prikupljamo ili dobijamo Vaše lične podatke?

Prikupljamo Vaše lične podatke kada je to relevantno za potrebe Vas kao potrošača, ili za naše poslovanje (npr. kada kupujete i/ili naručujete proizvode od nas, kada se registrujete za slanje newsletter-a, viber poruka, SMS-ova, kada kontaktirate naš call centar itd.).

Informacije uglavnom dobijamo direktno od Vas, kada naručite određene proizvode ili usluge, popunite određeni formular.

Sve vaše lične informacije tretiraju se kao poverljive, a Faros Lumen doo  ih čuva na adekvatan način.

2. Koje podatke prikupljamo od Vas

Faros Lumen d.o.o.  je na osnovu samog Zakona o zaštiti potrošača, ovlašćen da prikuplja podatke o svojim kupcima. Podaci o ličnosti koje obrađujemo zavisno od interakcije koju ostvarujete sa Faros Lumen-om, jesu podaci o ličnosti kako registrovanih članova Faros Lumen Web shop-a ,tako i posetilaca istog, kao i lica koja na drugi način ostvaruju interakciju sa nama.

Vaši podaci su nam neophodni za zaključenje ugovora o prodaji na daljinu, kreiranje porudžbine, radi ispunjenja obaveza iz ugovora o prodaji – realizaciji isporuke, naplate, prijema i rešavanja reklamacija.

U procesu kupovine online potrebno je da unesete svoje podatke u predviđena polja (ime, prezime, e-mail, broj telefona, adresu). Kupovinu možete realizovati iako niste registrovani na sajtu Faros Lumen, kao gost. Podatke prikupljene na ovaj način koristimo isključivo radi izvršenja ugovora o prodaji, što obuhvata upravljanje i praćenje porudžbina i komunikaciju sa Vama.

U zavisnosti od načina na koji ste stupili u kontakt sa nama kao i vrste upita, podaci koje obrađujemo mogu obuhvatiti ime, prezime, broj telefona, adresu e-pošte, ostale informacije o vama koje ste razmenili sa nama, a koje su u vezi sa Vašim upitom.

Podatke prikupljene na ovaj način možemo obrađivati u svrhe pružanja odgovora na Vaše upite, za potrebe prikupljanja statističkih podataka, kako bi unapredili naše poslovanje. Za potrebe statistike biće izvršena anonimizacija, tako da podatak ne može biti doveden u vezi sa konkretnim licem.

2.1. Poseta internet stranice

Faros Lumen doo obrađuje Vaše podatke prilikom posete ovoj internet stranice. Tom prilikom se razmenjuju različiti podaci između Vašeg uređaja i našeg servera, pri čemu može da se radi o podacima o ličnosti. Podaci prikupljeni na taj način se, između ostalog, koriste za optimizaciju naše internet stranice ili u svrhu prikazivanja reklama u pretraživaču Vašeg uređaja.

Prilikom posete naše internet stranice, pretraživač koji koristite na Vašem uređaju će automatski i bez Vaše aktivnosti poslati na server naše internet stranice:

  • IP adresu uređaja sa kog je poslat upit i koji ima pristup internetu,
  • datum i vreme pristupa,
  • ime i URL preuzete datoteke,
  • internet stranicu/aplikaciju sa koje se pristupa (referrer URL),
  • pretraživač koji koristite i, ako je potrebno, operativni sistem računara koji podržava internet, kao i ime vašeg provajdera.

Navedene podatke server privremeno čuva u takozvanoj log datoteci u sledeće svrhe:

  • obezbeđivanje uspostavljanja nesmetane veze,
  • obezbeđivanje komfornog korišćenja naše internet stranice/aplikacije,
  • procena bezbednosti i stabilnosti sistema.

Ukoliko ste u Vašem pretraživaču, u operativnom sistemu ili u drugim podešavanjima Vašeg uređaja prihvatili tzv. geolokaciju, odnosno dali svoj pristanak, ovu funkciju koristimo kako bismo vam ponudili individualne usluge na osnovu Vaše trenutne lokacije Podatke o lokaciji obrađujemo isključivo u navedenu svrhu.

Pravni osnov za obradu IP adrese je legitimni interes, koji proizlazi iz gore navede svrhe obrade podataka, budući da je to tehnički uslov za funcionisanje sajta. Ove podatke ne prenosimo trećim licima. Podaci se čuvaju privremeno i to za vreme posete stranici, a zatim se automatski brišu. Nakon što napustite našu internet stranicu, podaci o geolokaciji se brišu.

2.2. Kreiranje korisničkog profila

Tokom procesa registrovanja Vašeg naloga neophodno je da unesete određene podatke o sebi, kao što su: ime, prezime, telefon, email;

Uz Vašu saglasnost beležimo i Vaše ponašanje kao korisnika naše internet stranice i newsletter-a. Praćenje ponašanja korisnika pre svega podrazumeva podatke o odeljcima na kojima ste se zadržavali i koje linkove ste koristili. Na taj način kreiramo personalizovane korisničke profile sa vašim ličnim podacima i/ili sa podatkom o vašoj e-mail adresi kako bismo eventualno naše obraćanje u obliku newsletter-a, on-site reklame i štampanog materijala bolje prilagodili vašim ličnim interesovanjima, a time poboljšali našu ponudu.

Ove podatke ne prosleđujemo trećim licima.

Ukoliko opozovete svoj pristanak za individualno oglašavanje ili se ne slažete sa određenim promotivnim aktivnostima, Vaše podatke ćemo obrisati iz odgovarajuće mailing liste.

Ukoliko povučete pristanak, Vaša kontakt adresa biće blokirana za dalju obradu podataka u reklamne svrhe.

2.3. Korišćenje kolačića

Na našoj internet stranici koristimo takozvane kolačiće. Kolačići su male datoteke koje se čuvaju na Vašem uređaju (laptop, tablet, smartphone itd.) i to prilikom posete naše internet stranice. Kolačići ne nanose štetu vašem uređaju, ne sadrže viruse, trojance ili druge zlonamerne softvere. U kolačićima se čuvaju informacije koje se dobijaju u vezi sa uređajem koji koristite. Međutim, to ne znači da smo upoznati sa Vašim identitetom. S jedne strane, korišćenje kolačića služi da vam poseta internet stranici bude prijatnija. Iste koristimo kako bismo prepoznali da ste određene delove naše stranice već posetili ili da ste već prijavljeni na svom korisničkom nalogu. Oni se automatski brišu nakon što napustite našu internet stranicu. Pored toga, koristimo i privremene kolačiće koji se određeno vreme skladište na vašem uređaju. Kada ponovo posetite našu internet stranicu, automatski se prepoznaje da ste već bili na stranici i koja podešavanja ste postavili, tako da ove radnje nećete morati da ponovite.

S druge strane, kolačiće koristimo kako bismo statistički evidentirali korišćenje naše internet stranice, i to u cilju optimizacije ponude i prikaza informacija koje su prilagođene Vašim interesovanjima. Ovi kolačići nam omogućavaju da Vas automatski prepoznamo kada ponovo posetite našu internet stranicu. Ovi kolačići se automatski brišu nakon 5 godina.

Većina pretraživača automatski prihvata kolačiće. Međutim, možete da podesite Vaš pretraživač tako da se na Vašem računaru ne čuvaju kolačići ili da se uvek pojavljuje poruka pre nego što se kreira novi kolačić. Ipak, potpuno onemogućavanje kolačića može da znači da ne možete da koristite sve funkcije naše internet stranice.

3. Ko ima pristup Vašim podacima?

Unutar naše kompanije, pristup podacima, koje ste nam dobrovoljno stavili na raspolaganje, imaju samo oni sektori kojima su isti neophodni za ispunjenje ugovornih ili zakonskih obaveza ili u svrhu ispunjenja legitimnih interesa. U okviru ugovornog odnosa, angažujemo i druge pružaoce usluga, koji mogu da dobiju pristup vašim ličnim podacima. Pridržavanje propisa o zaštiti podataka o ličnosti se u ovim slučajevima obezbeđuje ugovorom.

4. Koliko dugo čuvamo Vaše podatke?

Lične podatke čuvamo onoliko koliko je to neophodno za ispunjenje gore navedenih svrha. Pri tome, vodimo računa o zakonskim obavezama čuvanja. Kriterijume za period čuvanja podataka kreiramo u skladu sa svrhom, tako da taj period bude optimalan za postizanje marketinške svrhe, dok se podaci o realizovanim kupovinama i kupcima čuvaju koliko je to predviđeno poreskim propisima i propisima koji regulišu ugovor o prodaji.

5. Da li ste u obavezi da nam dostavite Vaše podatke?

U okviru našeg poslovnog odnosa u obavezi ste da nam dostavite one lične podatke, koji su neophodni za započinjanje, sprovođenje i okončavanje ugovornog odnosa i za ispunjenje obaveza koje su povezane sa tim, kao i za čije prikupljanje imamo zakonsku obavezu ili imamo pravo na osnovu legitimnih interesa. Bez tih podataka, po pravilu nećemo biti u mogućnosti da započnemo poslovni odnos sa vama.

6. Koja prava imate kao lice na koje se podaci odnose? 

  • da Vam omogucimo pristup Vašim ličnim podacima, da odgovorimo za koje svrhe se koriste podaci koji se tiču Vas, kao i da pristupite takvim ličnim podacima, da znate svrhu obrade, kategorije Vaših ličnih podataka koje čuvamo, treće, strane ili kategorije trećih strana sa kojima se vaši lični podaci dele, period tokom kog zadržavamo podatke.
  • da zahtevate ispravku netačnih, pogrešno unetih i/ili zastarelih podataka;
  • da zatražite brisanje Vaših ličnih podataka ukoliko se obrada zasniva na Vašem pristanku. Pristanak možete opozvati u svakom trenutku, tako što ćete se odjaviti na način koji smo predvideli (slanjem poruke na određeni broj ili preko određenog linka) kao i slanjem poruke na mail adresu registrovanu u APR-u. Ukoliko je osnov zakon ili legitimni interes, ne možemo udovoljiti Vašem zahtevu za brisanjem podataka;
  • da ograničite obradu Vaših podataka ukoliko smatrate da je obrada nezakonita, ako ste istakli prigovor ili ako smatrate da Faros Lumen-u više nisu potrebni Vaši podaci;
  • da podnesete prigovor na način na koji obrađujemo Vaše podatke, čak i u slučajevima kada nije sporno da podatke obrađujemo u skladu sa Zakonom;
  • da uputite pritužbu Povereniku za zaštitu podataka o ličnosti, u skladu sa Zakonom.

Za sva pitanja i zahteve u vezi sa obradom podataka o ličnosti možete da kontaktirate naše Lice za zaštitu podataka o ličnosti. Kontakt podaci su office@faros-eshop.rs

7. Stupanje na snagu i izmene Politike privatnosti

Ova Politika stupa na snagu dana 18.07.2020. godine. 

Politika privatnosti će biti predmet redovnih revizija, a svaku ažuriranu verziju ćemo postaviti na ovu internet stranicu.

Politika privatnosti

Tekst koji sledi sadrži obaveštenje, odnosno informacije o načinu na koji Faros Lumen doo Beograd obrađuje Vaše podatke o ličnosti u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Sl.Glasnik RS“ br. 87/2018), a prilikom pristupa internet stranici www.faros-eshop.rs i njihovo skladištenje u bazama podataka firme Faros Lumen doo Beograd.

Podaci o ličnosti su svi podaci koji se neposredno ili posredno odnose ili mogu da se odnose na vas kao fizičko lice. Kao zakonski osnov koji uređuje zaštitu podataka i uslove za obradu vaših podataka primenjujemo Zakon o zaštiti podataka o ličnosti ("Sl. glasnik RS", br. 87/2018), u daljem tekstu ,,Zakon”).

Faros Lumen doo Beograd, ul. Aleksandra  Deroka br.17   PIB:106078697, matični broj 20523689, obrađuje Vaše podatke o ličnosti  u vezi sa korišćenjem web shop-a i odgovoran je za obradu Vaših podataka o ličnosti.

Možete nas kontaktirati putem mejl adrese office@faros-lumen.rs ili pozivom na broj telefona +381 (11) 41 46 710.

1. Na koji način prikupljamo ili dobijamo Vaše lične podatke?

Prikupljamo Vaše lične podatke kada je to relevantno za potrebe Vas kao potrošača, ili za naše poslovanje (npr. kada kupujete i/ili naručujete proizvode od nas, kada se registrujete za slanje newsletter-a, viber poruka, SMS-ova, kada kontaktirate naš call centar itd.).

Informacije uglavnom dobijamo direktno od Vas, kada naručite određene proizvode ili usluge, popunite određeni formular.

Sve vaše lične informacije tretiraju se kao poverljive, a Faros Lumen doo  ih čuva na adekvatan način.

2. Koje podatke prikupljamo od Vas

Faros Lumen d.o.o.  je na osnovu samog Zakona o zaštiti potrošača, ovlašćen da prikuplja podatke o svojim kupcima. Podaci o ličnosti koje obrađujemo zavisno od interakcije koju ostvarujete sa Faros Lumen-om, jesu podaci o ličnosti kako registrovanih članova Faros Lumen Web shop-a ,tako i posetilaca istog, kao i lica koja na drugi način ostvaruju interakciju sa nama.

Vaši podaci su nam neophodni za zaključenje ugovora o prodaji na daljinu, kreiranje porudžbine, radi ispunjenja obaveza iz ugovora o prodaji – realizaciji isporuke, naplate, prijema i rešavanja reklamacija.

U procesu kupovine online potrebno je da unesete svoje podatke u predviđena polja (ime, prezime, e-mail, broj telefona, adresu). Kupovinu možete realizovati iako niste registrovani na sajtu Faros Lumen, kao gost. Podatke prikupljene na ovaj način koristimo isključivo radi izvršenja ugovora o prodaji, što obuhvata upravljanje i praćenje porudžbina i komunikaciju sa Vama.

U zavisnosti od načina na koji ste stupili u kontakt sa nama kao i vrste upita, podaci koje obrađujemo mogu obuhvatiti ime, prezime, broj telefona, adresu e-pošte, ostale informacije o vama koje ste razmenili sa nama, a koje su u vezi sa Vašim upitom.

Podatke prikupljene na ovaj način možemo obrađivati u svrhe pružanja odgovora na Vaše upite, za potrebe prikupljanja statističkih podataka, kako bi unapredili naše poslovanje. Za potrebe statistike biće izvršena anonimizacija, tako da podatak ne može biti doveden u vezi sa konkretnim licem.

2.1. Poseta internet stranice

Faros Lumen doo obrađuje Vaše podatke prilikom posete ovoj internet stranice. Tom prilikom se razmenjuju različiti podaci između Vašeg uređaja i našeg servera, pri čemu može da se radi o podacima o ličnosti. Podaci prikupljeni na taj način se, između ostalog, koriste za optimizaciju naše internet stranice ili u svrhu prikazivanja reklama u pretraživaču Vašeg uređaja.

Prilikom posete naše internet stranice, pretraživač koji koristite na Vašem uređaju će automatski i bez Vaše aktivnosti poslati na server naše internet stranice:

  • IP adresu uređaja sa kog je poslat upit i koji ima pristup internetu,
  • datum i vreme pristupa,
  • ime i URL preuzete datoteke,
  • internet stranicu/aplikaciju sa koje se pristupa (referrer URL),
  • pretraživač koji koristite i, ako je potrebno, operativni sistem računara koji podržava internet, kao i ime vašeg provajdera.

Navedene podatke server privremeno čuva u takozvanoj log datoteci u sledeće svrhe:

  • obezbeđivanje uspostavljanja nesmetane veze,
  • obezbeđivanje komfornog korišćenja naše internet stranice/aplikacije,
  • procena bezbednosti i stabilnosti sistema.

Ukoliko ste u Vašem pretraživaču, u operativnom sistemu ili u drugim podešavanjima Vašeg uređaja prihvatili tzv. geolokaciju, odnosno dali svoj pristanak, ovu funkciju koristimo kako bismo vam ponudili individualne usluge na osnovu Vaše trenutne lokacije Podatke o lokaciji obrađujemo isključivo u navedenu svrhu.

Pravni osnov za obradu IP adrese je legitimni interes, koji proizlazi iz gore navede svrhe obrade podataka, budući da je to tehnički uslov za funcionisanje sajta. Ove podatke ne prenosimo trećim licima. Podaci se čuvaju privremeno i to za vreme posete stranici, a zatim se automatski brišu. Nakon što napustite našu internet stranicu, podaci o geolokaciji se brišu.

2.2. Kreiranje korisničkog profila

Tokom procesa registrovanja Vašeg naloga neophodno je da unesete određene podatke o sebi, kao što su: ime, prezime, telefon, email;

Uz Vašu saglasnost beležimo i Vaše ponašanje kao korisnika naše internet stranice i newsletter-a. Praćenje ponašanja korisnika pre svega podrazumeva podatke o odeljcima na kojima ste se zadržavali i koje linkove ste koristili. Na taj način kreiramo personalizovane korisničke profile sa vašim ličnim podacima i/ili sa podatkom o vašoj e-mail adresi kako bismo eventualno naše obraćanje u obliku newsletter-a, on-site reklame i štampanog materijala bolje prilagodili vašim ličnim interesovanjima, a time poboljšali našu ponudu.

Ove podatke ne prosleđujemo trećim licima.

Ukoliko opozovete svoj pristanak za individualno oglašavanje ili se ne slažete sa određenim promotivnim aktivnostima, Vaše podatke ćemo obrisati iz odgovarajuće mailing liste.

Ukoliko povučete pristanak, Vaša kontakt adresa biće blokirana za dalju obradu podataka u reklamne svrhe.

2.3. Korišćenje kolačića

Na našoj internet stranici koristimo takozvane kolačiće. Kolačići su male datoteke koje se čuvaju na Vašem uređaju (laptop, tablet, smartphone itd.) i to prilikom posete naše internet stranice. Kolačići ne nanose štetu vašem uređaju, ne sadrže viruse, trojance ili druge zlonamerne softvere. U kolačićima se čuvaju informacije koje se dobijaju u vezi sa uređajem koji koristite. Međutim, to ne znači da smo upoznati sa Vašim identitetom. S jedne strane, korišćenje kolačića služi da vam poseta internet stranici bude prijatnija. Iste koristimo kako bismo prepoznali da ste određene delove naše stranice već posetili ili da ste već prijavljeni na svom korisničkom nalogu. Oni se automatski brišu nakon što napustite našu internet stranicu. Pored toga, koristimo i privremene kolačiće koji se određeno vreme skladište na vašem uređaju. Kada ponovo posetite našu internet stranicu, automatski se prepoznaje da ste već bili na stranici i koja podešavanja ste postavili, tako da ove radnje nećete morati da ponovite.

S druge strane, kolačiće koristimo kako bismo statistički evidentirali korišćenje naše internet stranice, i to u cilju optimizacije ponude i prikaza informacija koje su prilagođene Vašim interesovanjima. Ovi kolačići nam omogućavaju da Vas automatski prepoznamo kada ponovo posetite našu internet stranicu. Ovi kolačići se automatski brišu nakon 5 godina.

Većina pretraživača automatski prihvata kolačiće. Međutim, možete da podesite Vaš pretraživač tako da se na Vašem računaru ne čuvaju kolačići ili da se uvek pojavljuje poruka pre nego što se kreira novi kolačić. Ipak, potpuno onemogućavanje kolačića može da znači da ne možete da koristite sve funkcije naše internet stranice.

3. Ko ima pristup Vašim podacima?

Unutar naše kompanije, pristup podacima, koje ste nam dobrovoljno stavili na raspolaganje, imaju samo oni sektori kojima su isti neophodni za ispunjenje ugovornih ili zakonskih obaveza ili u svrhu ispunjenja legitimnih interesa. U okviru ugovornog odnosa, angažujemo i druge pružaoce usluga, koji mogu da dobiju pristup vašim ličnim podacima. Pridržavanje propisa o zaštiti podataka o ličnosti se u ovim slučajevima obezbeđuje ugovorom.

4. Koliko dugo čuvamo Vaše podatke?

Lične podatke čuvamo onoliko koliko je to neophodno za ispunjenje gore navedenih svrha. Pri tome, vodimo računa o zakonskim obavezama čuvanja. Kriterijume za period čuvanja podataka kreiramo u skladu sa svrhom, tako da taj period bude optimalan za postizanje marketinške svrhe, dok se podaci o realizovanim kupovinama i kupcima čuvaju koliko je to predviđeno poreskim propisima i propisima koji regulišu ugovor o prodaji.

5. Da li ste u obavezi da nam dostavite Vaše podatke?

U okviru našeg poslovnog odnosa u obavezi ste da nam dostavite one lične podatke, koji su neophodni za započinjanje, sprovođenje i okončavanje ugovornog odnosa i za ispunjenje obaveza koje su povezane sa tim, kao i za čije prikupljanje imamo zakonsku obavezu ili imamo pravo na osnovu legitimnih interesa. Bez tih podataka, po pravilu nećemo biti u mogućnosti da započnemo poslovni odnos sa vama.

6. Koja prava imate kao lice na koje se podaci odnose? 

  • da Vam omogucimo pristup Vašim ličnim podacima, da odgovorimo za koje svrhe se koriste podaci koji se tiču Vas, kao i da pristupite takvim ličnim podacima, da znate svrhu obrade, kategorije Vaših ličnih podataka koje čuvamo, treće, strane ili kategorije trećih strana sa kojima se vaši lični podaci dele, period tokom kog zadržavamo podatke.
  • da zahtevate ispravku netačnih, pogrešno unetih i/ili zastarelih podataka;
  • da zatražite brisanje Vaših ličnih podataka ukoliko se obrada zasniva na Vašem pristanku. Pristanak možete opozvati u svakom trenutku, tako što ćete se odjaviti na način koji smo predvideli (slanjem poruke na određeni broj ili preko određenog linka) kao i slanjem poruke na mail adresu registrovanu u APR-u. Ukoliko je osnov zakon ili legitimni interes, ne možemo udovoljiti Vašem zahtevu za brisanjem podataka;
  • da ograničite obradu Vaših podataka ukoliko smatrate da je obrada nezakonita, ako ste istakli prigovor ili ako smatrate da Faros Lumen-u više nisu potrebni Vaši podaci;
  • da podnesete prigovor na način na koji obrađujemo Vaše podatke, čak i u slučajevima kada nije sporno da podatke obrađujemo u skladu sa Zakonom;
  • da uputite pritužbu Povereniku za zaštitu podataka o ličnosti, u skladu sa Zakonom.

Za sva pitanja i zahteve u vezi sa obradom podataka o ličnosti možete da kontaktirate naše Lice za zaštitu podataka o ličnosti. Kontakt podaci su office@faros-eshop.rs

7. Stupanje na snagu i izmene Politike privatnosti

Ova Politika stupa na snagu dana 18.07.2020. godine. 

Politika privatnosti će biti predmet redovnih revizija, a svaku ažuriranu verziju ćemo postaviti na ovu internet stranicu.

Novo u našoj ponudi
  • Proizvođač: Kategorija:

    Smart Home - Hörmann homee Cube

    Na zalihama
    26,130.00 RSD
    Smart Home - Hörmann homee Cube Osnovna kocka Hörmann homee brain sa BiSecur bežičnim sistemom za upravljanje Hörmann garažnih motora i motora za kapije, brava za ulazna vrata i elektrouređaja sa BiSecur bežičnim sistemom.
    Šifra proizvoda: H4510101
    U cenu je uračunat i PDV
    Saznajte više
  • Proizvođač: Kategorija:,

    EL SNAP L Automatska rampa sa krakom do 6 m

    Na zalihama
    191,970.00 RSD
    El Snap S Rampa  TELCOMA Italija - Brzina  6 sec - Napajanje 230V - Motor 24VDC snaga 750 Nm 600 Nm - Zaštita IP54 - Radni opseg ‐20ºC ~ 55ºC - Kućište: čelik sa Inox stranicama i poklopcem
    Šifra proizvoda: KELSNAPL-1
    U cenu je uračunat i PDV
    Saznajte više
  • Proizvođač: Kategorija:,

    EL SNAP S Automatska rampa sa krakom od 3-4 m

    Na zalihama
    163,530.00 RSD
    El Snap S Rampa  TELCOMA Italija - Brzina  2.5 sec - Napajanje 230V - Motor 24VDC snaga 750 Nm 600 Nm - Zaštita IP54 - Radni opseg ‐20ºC ~ 55ºC - Kućište: čelik sa Inox stranicama i poklopcem
    Šifra proizvoda: KELSNAPS-1
    U cenu je uračunat i PDV
    Saznajte više
  • Proizvođač: Kategorija:,

    Sigurnosna ulazna vrata Thermo46 Motiv, RAL 9016 saobraćno bela

    Na zalihama
    104,230.00 RSD
    Sigurnosna ulazna vrata Thermo46, nude sve ono što čini dobra ulazna vrata. Sa UD koeficijentima do 1,1 W/(m²·K) ova vrata  dostižu dobar koeficijent toplotne izolacije. Zahvaljujući 5-strukoj sigurnosnoj bravi, ulazna vrata su u pogledu bezbednosti idealno opremljena. Ovaj akcijski motiv 010 možete dobiti i sa sigurnosnom opremom RC 2, kako biste se u svom domu osećali još udobnije.
    Šifra proizvoda: HSV9016
    U cenu je uračunat i PDV
    Saznajte više
  • Proizvođač: Kategorija:, ,

    Sigurnosna ulazna vrata Thermo46 Motiv, RAL 7016 antracit siva

    Na zalihama
    104,230.00 RSD
    Zahvaljujući 5-strukoj sigurnosnoj bravi, ulazna vrata su u pogledu bezbednosti idealno opremljena. Sigurnosna ulazna vrata Thermo46, nude sve ono što čini dobra ulazna vrata. Sa UD koeficijentima do 1,1 W/(m²·K) ova vrata  dostižu dobar koeficijent toplotne izolacije. Ovaj akcijski motiv 010 možete dobiti i sa sigurnosnom opremom RC 2, kako biste se u svom domu osećali još udobnije
    Šifra proizvoda: HSV7016
    U cenu je uračunat i PDV
    Saznajte više
  • Proizvođač: Kategorija:, ,

    Sigurnosna ulazna vrata Thermo46 Motiv, Golden Ouk

    Na zalihama
    124,425.00 RSD
    Zahvaljujući 5-strukoj sigurnosnoj bravi, ulazna vrata su u pogledu bezbednosti idealno opremljena. Sigurnosna ulazna vrata Thermo46, nude sve ono što čini dobra ulazna vrata. Sa UD koeficijentima do 1,1 W/(m²·K) ova vrata  dostižu dobar koeficijent toplotne izolacije. Ovaj akcijski motiv 010 možete dobiti i sa sigurnosnom opremom RC 2, kako biste se u svom domu osećali još udobnije
    Šifra proizvoda: HSVGO
    U cenu je uračunat i PDV
    Saznajte više
  • Proizvođač: Kategorija:, ,

    Sigurnosna ulazna vrata Thermo46 Motiv, Dark Ouk

    Na zalihama
    124,425.00 RSD
    Sigurnosna ulazna vrata Thermo46, zahvaljujući 5-strukoj sigurnosnoj bravi su u pogledu bezbednosti idealno opremljena.  Ova ulazna vrata nude sve ono što čini dobra ulazna vrata. Sa UD koeficijentima do 1,1 W/(m²·K) ova vrata  dostižu dobar koeficijent toplotne izolacije. Ovaj akcijski motiv 010 možete dobiti i sa sigurnosnom opremom RC 2, kako biste se u svom domu osećali još udobnije
    Šifra proizvoda: HSVDO
    U cenu je uračunat i PDV
    Saznajte više
  • Proizvođač: Kategorija:,

    EL SNAP RAPID Automatska rampa sa krakom do 3 m

    Na zalihama
    177,750.00 RSD
    El Snap Rapid Rampa  TELCOMA Italija - Brzina  1.8 sec - Napajanje 230V - Motor 24VDC snaga 750 Nm 600 Nm - Zaštita IP54 - Radni opseg ‐20ºC ~ 55ºC - Kućište: čelik sa Inox stranicama i poklopcem
    Šifra proizvoda: KELSNAPRAPID
    U cenu je uračunat i PDV
    Saznajte više
menu